Groene aanslag en mos in de tuin: lenteschoonmaak!

Het wordt volop tijd voor de 'lenteschoonmaak' in de tuin.

Nu de dagen steeds langer worden en de temperaturen hoger kunnen we de tuin weer volop gaan opfrissen om te genieten van de steeds dichterbij komende zomeravonden.
Om je terras, tuinmeubelen, potten, paden en dergelijke te verlossen van groene aanslag hoef je niet meer te schuren en schrobben. Door het vernevelen van GROENREINIGER PRO zit alles er na enkele dagen weer piekfijn uit. Bovendien heeft GROENREINIGER PRO ook een lange nawerking, waardoor het dus niet nodig is dit steeds te herhalen.

Uiteraard is het ook mogelijk dat er na een lange vochtige winter niet enkel groene aanslag maar ook mos op de paden is. Wat men ook liever kwijt dan rijk is. Ook daar hoef je niet op te gaan zweten. Vernevel met de sproeier MOSCIDE over de oprit of paden (en ook het gazon) en de zon doet de rest. Enkele dagen is alles terug mosvrij. Tenzij u natuurlijk te kampen heeft met levermossen, ook wel paraplutjesmos genoemd, deze zijn net iets hardnekkiger. Deze bestrijdt je best met MOGETON.

Op die manier, en met behulp van deze middelen zijn je tuinmeubelen, houten panelen, paden, oprit, terras enzoverder voor je het weet en zonder veel schrobben terug klaar om te genieten van (hopelijk) mooie zomerdagen.