Weedlover maaikop en maaidraad

Er bestaan honderden systemen voor het maaien van begroeiing met uw bosmaaier. Natuurlijk is geen enkele klus dezelfde en moet je nagaan welke maaikop of maaiblad het beste is voor het werk dat je wilt uitvoeren. Al snel merk je dat je voor het maaien van gras en het maaien van bijvoorbeeld bramen een andere maaikop nodig hebt. Je moet dan direct de nodige gereedschappen boven halen voor het wisselen van de draden of maaibladen. Het kan natuurlijk sneller en eenvoudiger:

De Weedlover bosmaaierkop:

De Weedlover maaikop is een stalen maaikop voorzien van 4 openingen (gaten) waar je snel en eenvoudig de juiste maaidraad kan inschuiven. Je bevestigd deze kop net zoals je een stalen maaiblad bevestigd, hij bestaat dan ook in twee varianten voor bevestiging op een flens van 20 mm of van 25.4 mm (of 1 duim). Een plastic dop beschermd de kop en de bout van de bosmaaier tegen slijtage, deze is appart te verkrijgen. Elke bosmaaier vanaf 20cc waar je een maaiblad op kan bevestigen is geschikt voor de Weedlover maaikop! Je kan zelf kiezen hoeveel maaidraden je in de Weedlover Maaikop plaatst.

De Weedlover maaidraad:

De Weedlover maaidraden zitten per 50 verpakt zijn 4 mm in diameter, er bestaan 2 variaties: ronde (WEE11040) en vierkante (WEE11030) maaidraden. 

De Duraline maaidraad is een stalen maaidraad van 4 mm die geel geplastificeerd is uitermate geschikt voor het maaien van ruwe vegetatie (bramen en houtachtige gewassen) en gras. Deze maaidraad is zéér slijtvast en gaat dus zeer lang mee.

De Durabrush maaidraad is ontwikkeld voor het verwijderen van onkruid op opritten, tussen klinkers en kasseinen. Durabrush is de perfecte onkruidborstel die de oprit niet beschadigd!

website: www.WeedLover.com