Wie is MultiTools

Geschiedenis

Ergens in het vlakke Meetjesland tussen Gent en Brugge, meer bepaald in Lembeke, liggen onze wortels, 3 generaties vakmanschap. Al onze kennis werd zo met de paplepel doorgegeven, je kan ons dus terecht experten noemen wat tuin, gereedschap en tuinmachines betreft. Online zijn we reeds 6 jaar actief en hebben we dus voldoende ervaringen opgedaan om producten snel op de juiste plaats te krijgen.

Wij zijn een sociaal bedrijf met respect voor mens en natuur, door ons familiaal karakter wordt u altijd warm onthaald. En onze gemotiveerde medewerkers lossen elk probleem op! 


Wat wij voor je doen.

Wij adviseren jou en tonen je de weg naar het geschikte gereedschap of het juiste onderdeel. Jij, als klant blij maken is ons doel!


Vergeet niet: het juiste gereedschap is reeds het halve werk!

Op de MultiTools WebShop vind je een selectie van machines en gereedschap van de beste kwaliteit! Machines die reeds hun sterkte hebben bewezen. Enkel van GROTE merken. Door onze ruime ervaring met machines en onze eigen hersteldienst weten we wat we u aanbieden en dat zijn machines om zorgeloos te klussen. Deze WebShop is het verlengde van onze "echte" winkel Tuinjolijt gelegen te Kaprijke (bij Eeklo). De producten die we daar verkopen zijn dezelfde als in onze WebShop. Meer dan 30 jaar machines verkopen en herstellen heeft er voor gezorgd dat wij wel zeer duidelijk kwaliteit kunnen onderscheiden. Met andere woorden wij leveren Kwaliteit en Service tegen een scherpe prijs!


Contact

Ons adres

Eeklostraat 71
9970 Kaprijke (Lembeke)
tel:  09/296.40.44
of    09/377.25.49
Vanuit het buitenland:
00 32 92964044
 

Bankrekeningnummer :

BE83 2900 4164 1515
BIC: GEBABEBB

BTW: 0711.619.120

Openingsuren

alle dagen open van 9.00 tot 12.00 en van 13.30 tot 18.00

GESLOTEN op woensdag en zondag, online zijn we natuurlijk altijd open!

 

  Website van onze "echte" winkel :   www.tuinjolijt.be  

  Naast deze WebShop hebben wij ook nog een webshop met nostalgische uitdeelgeschenken!  Olapola.com

Onze merken