Inspiratie nodig voor een geschenk?

Een gepast geschenk zoeken is niet eenvoudig, ik spreek uit ondervinding. Omdat ik door mijn job honderden leuke producten en gereedschapen bij de hand heb kan ik moeilijk steeds opnieuw iets uit mijn eigen "winkel" aan pakweg mijn vrouw of schoonvader schenken. Een gepast geschenk buitenshuis in een andere winkel zoeken is voor mij dan ook een hel omdat ik geen bron van inspiratie ben (als het op cadeautjes aan komt ;-). Wij hier bij MultiTools zijn er dus van overtuigd dat wij ongelofelijk veel producten hebben die ideaal zijn als geschenk voor de tuinliefhebber en de doe-het-zelver. Om u te helpen hebben we een geschenk-zoeker gebouwd, om je te inspireren en op weg te helpen om het perfecte cadeau te vinden!

Probeer hem uit en laat gerust weten in de comments wat je er van vindt. De komende dagen zullen weg hem dan nog even verder fine-tunen.

In het menu rechtsboven vind je de link naar onze Cadeau-O-Matic =>    (speciale naam nietwaar)

Veel Shop-plezier!